תמר אלול
מדריכת הורים ומלווה משפחתית,
פסיכותרפיסטית ומטפלת הילינג
מאמנת אישית ומדריכה הורית מובילה א.נשים כבר למעלה מעשרים שנה, מחברת את הניסיון העשיר וסיפור חייה היחודיים לעבודה עם המודע והלא מודע, את הרגש להיגיון הישר, את פעם לעכשיו ואת הרוח עם המציאות היומיומית המאתגרת. גדלה בחיפה, בשכונה ציורית הנושקת לחוף הים.
שירתה בצבא בחיל מודיעין ביחידת 8200 ורכשה שם יכולות של משמעת עצמית, רף ערכים גבוה וסל של יוזמות ויצירתיות מחשבתית. במהלך שלושת העשורים האחרונים עסקה ביוזמות חברתיות וחינוכיות שונות, ביניהן חינוך והוראה, ריכוז וניהול חינוכי בעמותת "ילדים חיים בשלום", משרד החינוך ,ובחינוך הבלתי פורמלי.
כמו כן, במהלך השנים עסקה במגזר הפרטי ביוזמות חינוכיות כגון הקמה של מערך גן וצהרונים המשלב גישה אנתרופוסופית ורוחנית, עסקה בתמיכה וליווי של צוותים חינוכיים בבתי הספר ובגני הילדים ובהכנה, גיבוש והעברת סדנאות של תכניות מעצימות לקהילות של הורים, צוותים חינוכיים ולמעגלי נשים.
לתמר תואר ראשון בפסיכולוגיה וחינוך, תואר שני בניהול חינוכי, תעודת הסמכה להדרכת הורים וכן הכשרה בתחום הפסיכותרפיה האינטגרטיבית (המשלבת, בין השאר, שיטות מתחום ה-NLP VS CBT, טיפול בחרדות ובטראומות) והכשרה רבת שנים מעולם ההילינג והדימיון המודרך. נשואה ואם ל- 3.
משפט הדגל של תמר: "היה אתה השינוי שאתה רוצה בעולם".
תקשורת בטוחה -
תקשורת בעידן דיגיטאלי - הורה כמנהיג
כל מה שאנחנו רוצים זה שהילדים שלנו יהיו בריאים יותר, מוצלחים יותר, מועצמים יותר. אבל לפעמים בתור מבוגרים אנחנו מוצאים את עצמנו לפני שוקת שבורה ולא ממש יודעים איך להתמודד עם זה.
אקדים ואומר שההרצאה לא מגיעה ממקום שופט ומפחד. נדבר על סיכונים שהעולם הדיגיטלי מציב בפני ילדינו אבל נכנה את זה "אי ידיעה או נאיביות " וננסה להבין שזה חלק מהחיים ואני כאן כדי לתת להורים כלים שנעביר לילדינו.
אל דאגה, נדבר גם על ה-איך- כדי שיקשיבו ויפנימו.
הסדנה שלנו מחולקת לחמישה מפגשים. בסיומו של כל מפגש ניתן לשאול שאלות. תפקיד כל חלק לתת מימד נוסף בהתמודדות עם העולם הדיגיטלי שהילדים שלנו כל כך חלק ממנו והוא חלק מהם, נדבר על עולם הילדים, והעולם שלנו בהתאמה, על עולם המסכים ואיך ניתן ואפשרי לעשות את זה הרבה יותר טוב, נלמד איך להניע את הילדים שלנו לפעולה חיובית וליצור שותפות מיטבית בבית. נכיר את המנגנון של המוח המתבגר – נקבל כלים איך לדבר עם המתבגר שלנו. נציץ על האתגרים שלא חסרים לנו בבית ונסיים עם- מה כבר ניתן לעשות כדי לחולל שינוי.